Samarbejdspartnere

 

Yoga

Er du Interesseret i at lære mere om Yoga? så se med her.

Caroline driver til daglig &yoga, som er et dansk, online yogastudio med speciale i livestream. 

Med 16 faste ugentlige livetimer og et varieret skema er &yoga tilgængeligt for yogier på alle niveauer; Yin, Hatha, Vinyasa, Yin/Yang og specielle events.  

Detaljeret vejledning og spændende sekvenser er nøgleord hos &yoga. 

Eleverne beskriver undervisningen som nærværende, fornyende og som det bedste værktøj til sundt fysisk helbred, og bedste ‘medicin’ for det mentale helbred. 

Caroline er selv gigtpatient og har en fortid med svære depressioner. Hun er et levede bevis for effekten af regelmæssig yogapraksis, og regulerer naturligvis undervisningen efter de fremmødte. 

Enkelttimer og klippekort kan købes med kort, ApplePay eller MobilePay via hjemmeside. 

Der er mulighed for medlemskab med abonnement, som giver adgang til et Streambibliotek med optagede timer. 

Besøg &yoga på www.ogyoga.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumping Fitness Holbæk

 

Jumping Fitness Holbæk er for alle - det er god og effektiv motion, der giver fysisk og mentalt velvære. Malene er indehaver af Jumping Fitness Holbæk, som med stor succes blev stiftet i oktober 2016. “Jumperen”er et unikt sted med en hygsom atmosfære - et sted, hvor der er plads til alle. Noget der ligger Malene meget på sinde. 

Jumping Fitness Holbæk har 6 energiske instruktører, der sætter en ære i at give medlemmerne en unik og fantastisk træningsoplevelse hver gang. 

Jumping Fitness Holbæk har adskillige hold om ugen -  Jumping4Beginners, Jumping Fitness Basic, JumpingCross og JumpingMix - alle med forskellige sværhedsgrad og intensitet.

 Jumping Fitness Holbæk har ALTID 2 gratis prøvetimer - så er du til skøn motion, lækker musik og hygsomt samvær med en masse hoppeglade “Jumpere”, så book en prøvetime via “Kontakt” på vores hjemmeside www.jumpingfitness-holbaek.dk

 

Jumping Fitness giver sved på panden og ikke mindst smil på læben - VI SES PÅ TRAMPOLINERNE❤️