Tights og Træningstights

Hos Maya Freya tilbyder vi flotte leggings og capris i str. XS-3XL, bla. er vores Mandala Tights, vores Tights med Dyreprint og vores Blomstrede Tights de populære kategorier.

Vi opdaterer hele tiden vores sortiment med nye designs og lader vi os også inspirerer af de forskellige sæsoner og højtider. 

Alle vores leggings med mønstre er lavet i 82% polyester og 18% elastan, hvilket gør dem utrolig behagelige og bløde at have på.

Vores tights er velegnet til træning og derudover også virkelig lækre som hverdagsbukser. Den høje talje og det elastiske materiale giver den perfekte pasform og en følelse af lethed når du trækker i et par tights fra Maya Freya.

Alle vores leggings er unikke og fås ikke andre steder. Se alle vores leggings her.

 

Produktionen:

Produktionen af vores produkter foregår rundt omkring i Europa og Asien. Vi sikre altid at det foregår under 100% ordnede forhold og at arbejdsforholdene er i orden.


Miljøet i fokus:

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter så den foregår så miljørigtigt som muligt. I første omgang er vi begyndt at sejle vores produkter hjem, for at spare på Co2 udledningen fra flyene. Udover det arbejder vi på at vores indpakning bliver lavet af mere miljøvenligt materiale, samt at de materialer vi bruger til selve produkterne, også bliver mere miljøvenlige. Det er en lang process, men vi kommer nærmere og nærmere målet. Vi tror på at, hvis vi alle gør hvad vi kan, og gør tingene bare lidt mere miljøvenligt, så gør det en kæmpe forskel.