Tak fordi du kigger forbi Maya Freya!

Jeg hedder Iben og er ejer af Maya Freya.

Min virksomhed blev startet i august 2018, men først i sommeren 2019 kunne de første varer endelig sendes afsted - og siden da er det gået stærkt. Der er blevet taget utrolig godt imod vores leggings og vi bestræber os på hele tiden at lave nye flotte og unikke designs.

Vi tilbyder et stort udvalg af farverige, skøre og sjove designs, men også tidsløse og neutrale, som kan mixes som du ønsker det. 

Vi lægger stor vægt på at vores leggings skal være fleksible og behagelige at have på. Du får derfor lækker kvalitet som du kan føle dig fri og tilpas i, ligegyldigt hvilket design du vælger. Vi lægger også vægt på, at være der for dig hele vejen igennem købsprocessen og vi er klar til at hjælpe med hvad end du måtte have af spørgsmål.

Alle vores leggings er fantastiske til både træning og hverdag - og sætter kulør og glæde på hverdagen med de smukkeste farver og mønstre.

Vi glæder os til at sende et par skønne leggings din vej! 😊

Maya Freya Leggings & Træningstights

Hos Maya Freya tilbyder vi flotte leggings og capris i str. XS-3XL, bla. er vores Mandala Tights, vores Tights med Dyreprint og vores Blomstrede Tights de populære kategorier.

Vi opdaterer hele tiden vores sortiment med nye designs og lader vi os også inspirerer af de forskellige sæsoner og højtider. 

Alle vores leggings med mønstre er lavet i 82% polyester og 18% elastan, hvilket gør dem utrolig behagelige og bløde at have på.

Vores tights er velegnet til træning og derudover også virkelig lækre som hverdagsbukser. Den høje talje og det elastiske materiale giver den perfekte pasform og en følelse af lethed når du trækker i et par tights fra Maya Freya.

Alle vores leggings er unikke og fås ikke andre steder. Se alle vores leggings her.

 

Produktionen:

Produktionen af vores produkter foregår rundt omkring i Europa og Asien. Vi sikre altid at det foregår under 100% ordnede forhold og at arbejdsforholdene er i orden.

Miljøet i fokus:

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter så den foregår så miljørigtigt som muligt. I første omgang er vi begyndt at sejle vores produkter hjem, for at spare på Co2 udledningen fra flyene. Udover det arbejder vi på at vores indpakning bliver lavet af mere miljøvenligt materiale, samt at de materialer vi bruger til selve produkterne, også bliver mere miljøvenlige. Det er en lang process, men vi kommer nærmere og nærmere målet. Vi tror på at, hvis vi alle gør hvad vi kan, og gør tingene bare lidt mere miljøvenligt, så gør det en kæmpe forskel.

Vi arbejder for en grønnere produktion

Hos Maya Freya er miljøet meget vigtigt for os. Vi kan godt lide at dyrke motion og færdes i naturen. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores processer, så vores produkter bliver produceret så miljøvenligt som muligt.

Logistik og levering

Vi sender pakker med båd for at spare på CO2-udledningen fremfor at sende med fly. Derudover arbejder vi på at lave vores emballage af mere miljøvenlige materialer, og vi forsøger at gøre vores produktionsproces mere bæredygtig. Det er en lang og kompliceret proces, men skridt for skridt kommer vi tættere på vores mål.

Hos Maya Freya tror vi på, at hvis vi alle gør, hvad vi kan, og vi gør tingene lidt mere miljøvenligt, kan vi i sidste ende gøre en kæmpe forskel sammen. Til en bedre verden!

Om produktion

Maya Freyas produkter fremstilles i Europa og Asien. Vi sikrer altid, at produktionen foregår under 100% fair forhold, og at arbejdsforholdene er fremragende.

hvad vores kunder siger om os:

Alle leggings

Bestseller
Bestseller
Bestseller

Gratis Levering

1-2 Hverdage

Gratis Retur

30 dages gratis returret

Dansk Brand

- Personlig kundeservice