Tak fordi du kigger forbi Maya Freya!

Jeg hedder Iben og er ejer af Maya Freya.

Min virksomhed blev startet i august 2018, men først i sommeren 2019 kunne de første varer endelig sendes afsted - og siden da er det gået stærkt. Der er blevet taget utrolig godt imod vores leggings og vi bestræber os på hele tiden at lave nye flotte og unikke designs.

Vi tilbyder et stort udvalg af farverige, skøre og sjove designs, men også tidsløse og neutrale, som kan mixes som du ønsker det. 

Vi lægger stor vægt på at vores leggings skal være fleksible og behagelige at have på. Du får derfor lækker kvalitet som du kan føle dig fri og tilpas i, ligegyldigt hvilket design du vælger. Vi lægger også vægt på, at være der for dig hele vejen igennem købsprocessen og vi er klar til at hjælpe med hvad end du måtte have af spørgsmål.

Alle vores leggings er fantastiske til både træning og hverdag - og sætter kulør og glæde på hverdagen med de smukkeste farver og mønstre.

Vi glæder os til at sende et par skønne leggings din vej! 😊

Vores produkter

Vi har brugt lang tid på at udvikle, hvad vi mener er de perfekte leggings som både kan bruges til træning og hverdag.

De er behagelige at have på, de er højtaljede og så er de ikke gennemsigtige. Faktisk er vi så selvsikre på vores produkter at vi har valgt at tilbyde gratis retur, så hvis du er i tvivl om du skal "prøve os" eller ej, så er det nu 100% risikofrit at få et par hjem, prøve dem, og sende dem tilbage hvis du ikke er tilfreds.

Der bliver lagt store vægt på farver og mønstre i vores produkter, og vi prøver at designe vores leggings så der er noget for enhver smag. Er man ikke så meget til for mange farver har vi også lavet vores basis kollektion.

Alle vores produkter bliver lavet i størrelserne XS til 3XL.

Produktionen af vores leggings foregår altid under ordentlige forhold.

Over 20.000 kvinder bruger vores leggings & capris:

★★★★★

Det er tredje gang jeg køber hos Maya Freya, og det kommer jeg også til igen!

Deres leggings og capris er både superflotte, virkelig lækre og behagelige at have på, og deres kundeservice er også helt i orden.
Jeg har to gange måtte bytte et par leggings, begge gange fordi jeg selv har kvajet mig med valg af størrelse.
Begge gange har Maya Freya været søde til at byttet uden besvær, og jeg er derfor også fuldstændig tryg ved at anbefale deres webshop.

Stine
★★★★★

Smukke legging, lækker kvalitet, hurtig levering og super service.

Jeg går ikke i andet end Maya Freya legging - jeg har 6-7 stykke efterhånden ☺️

Det betyder meget for mig at have tillid til en webshop når jeg handler på nettet. Jeg har stødt på falske webshop et par gange - og det har været dyre lærepenge.

Så jeg er rigtig glad for at have fundet Maya Freya. Og kan give mine bedste anbefalinger herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Mvh. En glad kunde 💜

Anjana
★★★★★

3. Gang jeg bestiller fra hjemmesiden og service/levering er i topklasse ligesom deres leggins/Capri er i en liga for sig. Jeg bor nærmest i dem, og de sidder bare altid lige hvor de skal. Str. Er retvisende og der er masser af elastik i dem, ligesom at de ikke bliver slappe efter vask. Jeg er nu lykkelig indehaver af ikke mindre end + 10 par og der kommer flere til løbende. Jeg er fan!

Lærke