Retur & Ombytning

HVIS DU ØNSKER AT RETURNERE ELLER OMBYTTE DIN ORDRE:

Du har altid 30 dages gratis returret fra modtagelsesdatoen, såfremt alle produkter er i samme stand som ved modtagelsen. Det vil sige, at produkterne ikke må være brugt, have skader eller pletter og mærkerne må ikke været taget af.

Vi ombytter kun til anden størrelse af samme design/model/farve som du returnerer. Ønsker du at ombytte til et andet design/farve eller til en anden model, bedes du lægge en ny ordre.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortyder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Hvis du ønsker at returnere din ordre eller dele af den, skal du blot oprette din returnering her. Udfyld dit ordrenummer samt mail og klik på "Find Ordre" og vælg de produkter, du ønsker at returnere. Herefter modtager du en returlabel pr. mail, som du skal printe og sætte på pakken.

Ønsker du at returnere eller ombytte varer mere end én gang - altså at returnere eller ombytte varer som allerede tidligere er ombyttet, skal du selv betale for returfragten.
Du skal sende din pakke direkte til vores adresse (Hjaltesvej 8.1., 7500 Holstebro), da pakker sendt til pakkeshops eller lign. ikke afhentes.

Hvis du mod forventning har modtaget en forkert vare eller har en reklamation, bedes du sende en mail til os på support@mayafreya.com

Din returpakke behandles inden for 7 hverdage efter modtagelse.

  • Har du ønsket en ombytning vil du modtage en mail med tracking nummeret på din nye pakke
  • Har du ønsket at få pengene retur, vil du modtage en mail herom (pengene refunderes til samme betalingskort/måde som da købet blev foretaget)